Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Duterte, mesaj pentru Obama, la doi ani după ce l-a insultat: „Te-am iertat, cum le-am iertat pe iubitele mele”

Președintele filipinez Rodrigo Duterte i-a cerut iertare fostului lider american Barack Obama, după ce în 2016 l-a jignit numindu-l „fiu de c***a”.

În același timp, el l-a lăudat pe Donald Trump, actualul președinte de la Casa Albă, pe care l-a numit „un bun prieten”.

În timpul unui discurs pe care l-a susținut, duminică, în Israel, Rodrigo Duterte a declarat că relația țării sale cu SUA a „înflorit” sub administrația „bunului său prieten” Donald Trump, informează Newsweek.

„Donald Trump vorbește același limbaj ca mine. Ar fi adecvat să spun că este timpul să îi cer scuze lui Obama, care acum este civil, pentru cuvintele rostite. Dacă e în inima ta să mă ierți, atunci mă vei ierta. Și eu te-am iertat, așa cum le-am iertat pe multele mele iubite de când eram burlac”, a spus Duterte.

După ce Administrația Barack Obama l-a criticat pe Rodrigo Duterte pentru războiul împotriva drogurilor, președintele filipinez l-a insultat. „Fiu de c***a, o să te blestem”. Ca urmare, Barack Obama a anulat o întrevedere planificată să aibă loc la summitul de la Laos.

Citește și
Rodrigo Duterte
Rodrigo Duterte: Demisionez dacă cineva îmi demonstrează că Dumnezeu există

Un limbaj similar a folosit și la adresa ambasadorului american la Manila, cât și la adresa Papei Francisc.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult