Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drog periculos de 538 de milioane de dolari, ascuns printre mașini industriale. Poliția a primit un pont

Metamfetamină în valoare de 538 de milioane de dolari a găsit poliția australiană, ascunsă în echipamente industriale importate din Statele Unite Ale Americii.

Drogul sintetic a ajuns la Sydney din Statele Unite ascuns în transporturi cu echipament industrial, transmite DPA, preluat de Agerpres.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat pentru presupusa lui implicare în aducerea acestui transport de 896 de kilograme de metamfetamină în Australia. El riscă închisoarea pe viaţă dacă va fi declarat vinovat de justiţia australiană.

Drogurile sunt estimate la o valoare de 828 de milioane dolari australieni (538 de milioane dolari americani), potrivit poliţiei.

Ofiţeri din poliţia de frontieră australiană (ABF) au descoperit drogurile într-un container ce transporta două maşini de control numeric la finalul lunii iulie, în urma primirii unui pont, a explicat poliţia federală australiană.

Citește și
droguri timis
Un bărbat a fost prins când vindea droguri la Cluj. Câte kilograme de substanțe interzise avea asupra lui

''Metamfetamina este al doilea cel mai consumat drog ilicit din Australia şi impactul său poate fi simţit în societate, de la casele noastre la spitalele noastre. În Australia, în medie 27 de oameni au fost spitalizaţi zilnic în 2021-2022 pentru probleme legate de consumul de metamfetamină'', a declarat Peter Fogarty, reprezentant al poliţiei federale australiene.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult