Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini cu românul care a trăit „ca Harry Potter" în UK. Cine îl ţinea în sclavie

Justiția britanică a făcut dreptate pentru românul care a fost ținut sclav și a trăit ca Harry Potter, sub scări, primind doar 5 lei pe zi, pentru a-și cumpăra biscuiți.

Gabriel Nicolae a fost umilit și tratat ca un sclav de alți trei români, Ion Boboc, Christiana Tudor-Dobre și Mihai-Aurel Dan, timp de aproape un an, iar presa engleză publică primele imagini cu acesta.

Bărbatul de 31 de ani a fost obligat să trăiască într-o debara de doar un metru lățime, sub scările unei case din Bristol și primea doar o liră sterlină pe zi ca să-și cumpere biscuiți, scrie The Independent

Citește și
pedofili, pedofil, corupere sexuala, minor
A avut relaţii intime cu o fată de 12 ani cunoscută pe net. Ce i-a scris apoi unui prieten

Tânărul român, pe care presa engleză l-a prezentat ca fiind „vulnerabil”, câștiga săptămânal 300-350 de lire sterline de la abatorul unde lucra, însă toți banii ajungeau la ceilalți trei români.

Într-un video publicat de poliție, tânărul este forțat să mănânce un sandviș, deși conținea ceva extrem de picant, spre amuzamentul femeii care filma.

 Martorii au declarat, de asemenea, că bărbatul a fost văzut în timp ce-și spăla rufele pe pietre sau folosind furtunul din grădină pentru a face duș.

„Amintește oarecum de povestea lui Harry Potter, despre cum era tratat de mătușa lui, Dursley. El era forțat să doarmă sub scări. Pare a fi o poveste transformată în realitate”, a declarat în instanță procurorul Charles Thomas.

Judecați la tribunalul din Bristol, în baza Legii Sclaviei Moderne, doi dintre acuzați, Ion Boboc (26 de ani) și Christiana Tudor-Dobre (24 de ani), au fost găsiți vinovați de fraudă și exploatarea unei persoane.

Cel de-al treilea român, Mihai-Aurel Dan (36 de ani), a fost declarat nevinovat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult