Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dramatic. Doi dintre copiii lui Larry King au murit la 3 săptămâni unul de celălalt

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, Larry King, a anunțat că doi dintre copiii săi au murit la un interval de aproximativ 3 săptămâni, unul față de celălalt.

Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a murit brusc în urma unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, în timp ce fiica sa, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, a murit la începutul acestei săptămâni ”la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar", a scris King pe Facebook, potrivit CNN.

„Amândoi au fost suflete bune și blânde și ne va fi dor de ei”, a scris el.

”Pierderea lor mă face să mă simt defect. Niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul”, a spus King. "Eu și familia mea vă mulțumim pentru sentimentele și urările voastre de bine. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și discreție pentru vindecarea rănilor. Vă mulțumesc că respectați asta."

Ambii copii erau din căsătoria lui King din 1961 cu Alene Atkins. Cuplul a divorțat și s-a recăsătorit în 1967, înainte de a divorța din nou în 1971.

Citește și
Un cunoscut prezentator de televiziune american a suferit un alt infarct
Cunoscutul prezentator de televiziune Larry King a suferit un infarct

King și Chaia au fost co-autorii unei cărți pentru copii, intitulată „Daddy Day, Ziua Fiicei”, în 1997, povestind experiențele lor cu divorțul.

Atkins a murit în 2017. Larry King a respins solicitarea CNN de a face un comentariu.

Celebrul jurnalist este realizator al emisiunii „Larry King Now” de la Ora TV, unde intervievează celebrități, lideri mondiali și vedete de pe internet.

Din 1985 până în 2010, King a fost gazda emisiunii "Larry King Live" de pe CNN. În vârstă de 86 de ani, el a suferit o procedură cardiacă în 2019, după ce a avut dureri în piept.

King este, de asemenea, tată a 4 copii din căsătoriile anterioare și este tată vitreg al altui copil. S-a despărțit de ultima sa soție, Shawn Southwick, în 2019. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult