Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama unei femei care a întâlnit un polițist pe Tinder. Timp de patru ani a fost violată și torturată

O femeie din Marea Britanei a povestit cum polițistul David Carrick a abuzat-o timp de patru ani, femeie era obligată să facă curățenie în casă în pielea goală, scrie The Sun.

Ea a povestit cu lux de amănunte cum era tratată ca o sclavă, iar când a amenințat că-l va raporta la poliție pe agresor, acesta i-a răspuns: „Eu sunt poliția”.

Ani de zile, victima – care rămâne sub protecția anonimatului – a crezut că este singura pe care Carrick, în vârstă de 48 de ani, a violat-o și torturat-o.

Era prea speriată să spună cuiva ce se întâmplă și s-a simțit în siguranță să spună prin ce a trecut după ce a apărut vestea despre arestarea lui în octombrie 2021 și i-a văzut fața la televizor.

Carrick a fost arestat după ce o altă victimă de sex feminin l-a raportat cu curaj la poliție.

The Sun scrie că afițerul a este unul dintre cei mai mari violatori în serie din Marea Britanie, după ce a recunoscut 49 de infracțiuni sexuale împotriva a 12 femei diferite.

Femeia amintită mai sus a povestit pentru The Sun la ce a fost supusă de către Carrick: „M-a pus să-i curăț casa în pielea goală. A fost umilitor, dar părea să-i facă plăcere să mă facă să mă simt mică”.

Ea a explicat: „Odată, i-am spus că mă duc la poliție. Mi-a spus „ Eu sunt poliția – cine te-ar crede?”. Am crezut că doar pe mine mă abuzează. Nu știam despre toate aceste femei”.

La fel ca multe alte victime, femeia l-a cunoscut pe agresor prin intermediul aplicației de întâlniri Tinder.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult