Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama unei femei bolnave de cancer. A fost pusă să ia sirop de tuse luni întregi

O femeie de 29 de ani, din Marea Britanie, a fost diagnositcată cu cancer la plămâni în fază terminală, după ce luni de zile s-a confruntat cu dificultăți respiratorii și tuse agresivă.

Alix Burnard, agent de vânzări în Newbury, a fost trimisă acasă cu sirop de tuse și fără niciun diagnostic după ce a fost consultată de câteva ori de medicul ei, scrie insider.com.

Aceasta a spus că a început să se simtă rău în martie 2021, însă a fost testată negativ la Covid-19. Tusea era persistentă și a dezvoltat umflături în zona gâtului, astfel că medicul i-a prescris antibiotice și i-a recomandat un set de analize. Cu toate acestea, după cum povestește ea, doctorii au refuzat să o consulte în cabinet din cauza coronavirusului.

Simptomele ei s-au înrăutățit în timpul primăverii. În luna mai, aceasta a pierdut mai multe kilograme.

„Mă chinuiam să respir și nu puteam să vorbesc fără să rămân fără aer. Expectoram constant”, a povestit ea.

Citește și
celule stem
Celulele stem pot vindeca boli grave. Cum funcționează transplantul pentru tratarea leucemiei sau a cancerului de sânge

Când într-un final a fost consultată fizic de medic, aceștia au trimis-o de urgență la un specialist unde au testat-o pentru tuberculoză. Rezultatul a fost negativ. Însă la următoarea vizită la spital, în urma unor investigații, medicii i-au spus că are cancer.

Boala a început de la plămâni și s-a extins la ficat, la ganglionii limfatici, umeri, coloana vertebrală și pelvis. Iar cancerul era într-un stadiu atât de avansat încât medicii i-au spus că este incurabil.

Femeia a început un tratament care speră să îi prelungească viața.

„Tot ce vreau este ca boala să se stabilizeze și să-mi trăiesc viața cât de bine posibil”, a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult