Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două trenuri regionale au deraiat în Elveția, mai multe persoane au fost rănite

Două trenuri regionale au deraiat vineri în Elveţia, la doar câteva zeci de kilometri unul de celălalt, mai multe persoane fiind rănite, la nord de capitală, a anunţat poliţia cantonală din Berna, relatează AFP.

Primul tren a deraiat în jurul orei 16.30 (14.30 GMT), între Luscherz şi Biel, iar al doilea aproximativ 20 de minute mai târziu în jurul localităţii Büren zum Hof, a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Flurina Schenk, precizând că "intervenţiile serviciilor de salvare - poliţie, ambulanţă şi pompieri - sunt în curs de desfăşurare.

Circumstanțele deraierii nu au fost anunțate de poliție. Cu toate acestea, site-ul web al Căilor Ferate Federale Elvețiene a spus că secțiunea de cale în cauză a trebuit să fie închisă din cauza vremii nefavorabile. 

Compania feroviară RBS, care deține primul tren deraiat, a anunțat că de vină ar fi vântul puternic. 

Vânturi puternice au măturat vineri mai multe regiuni la nord de Alpi, cu rafale de până la 122 de kilometri pe oră. Acest lucru a fost însoțit de tunete și fulgere cauzate de Furtuna Mathis. Au căzut și copaci pe unele tronsoane de autostradă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult