Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două surori au murit la doar câteva zile distanța una de cealaltă. Familia sfâșiată de durere face apel la ajutorul oamenilor

Două surori au murit la doar câteva zile una de cealaltă, iar familia lor îndurerată plănuiește acum să le înmormânteze împreună, scrie Mirror.co.uk.

Mama a doi copii, Shaunie, în vârstă de 26 de ani, a murit brusc pe 12 februarie, iar o săptămână mai târziu sora ei, în vârstă de 21 de ani, a murit și ea.

Prietenii lui Shaunie și Shavanna au spus că a fost „cea mai proastă veste pe care o poate primi orice familie”.

Mary McGovern, care organizează strângerea de fonduri pentru a putea ajuta familiile cu funeraliile, a scris pe site-ul de crowdfunding GoFundMe: „Familia a luat decizia de a înmormânta ambele fete împreună, ceea ce este cel mai rău moment al vieții lor”.

La doar câteva zile după moartea surorii ei, Shavanna le-a spus prietenilor de pe Facebook că se luptă cu durerea ei, relatează Daily Record.

În weekend, vestea morții Shavannei a stârnit o serie de omagii pentru ambele surori.

Postând pe Facebook, un membru al familiei a scris că este „sfâșiată”.

Ea a spus: „Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna și îmi va fi dor de voi, chiar nu pot să cred că am pierdut tot ce este mai bun din lume.”

O purtătoare de cuvânt a poliției din Scoția a confirmat decesele. „O femeie de 26 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Granton Medway, Edinburgh, pe 12 februarie 2023”.

Ulterior autoritățile au anunțat al doilea deces: „O femeie de 21 de ani a murit într-un apartament de pe Cameron House Avenue, Edinburgh, pe 3 martie 2023”.

Un purtător de cuvânt al Crown Office și Procurator Fiscal Service a declarat: „Ancheta asupra morții, sub conducerea Unității de Investigare a Deceselor din Scoția (SFIU), este în curs de desfășurare, iar familia va continua să fie ținută la curent cu orice evoluție semnificativă”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult