Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două accidente au dus la moartea a 17 oameni. Un autobuz s-a ciocnit de un tunel, o mașină a intrat într-o mulțime, în China

Un autobuz de pasageri s-a ciocnit marţi de peretele unui tunel în provincia Shanxi din nordul Chinei, provocând moartea a 14 persoane şi rănirea altor 37, a anunţat miercuri presa de stat chineză.

Potrivit autorităţilor locale, accidentul a avut loc la ora 14:37 (06.37 GMT) pe autostrada Hubei, iar mai multe persoane au fost trimise la spital pentru tratament.

Separat, trei persoane au fost ucise şi alte 16 au fost rănite după ce o maşină a intrat marţi într-o mulţime la o şcoală profesională din Taizhou, situată în provincia Zhejiang, în estul Chinei, a anunţat biroul local de securitate publică, potrivit Xinhua News.

Citește și
ucraina, uniunea europeana
Uniunea Europeană ajunge la un acord interimar pentru prelungirea importurilor agricole ucrainene fără taxe vamale

Incidentul respectiv a avut loc în jurul orei 11:20 (03.20 GMT) la Colegiul vocaţional şi tehnic din Taizhou. Răniţii se află în stare stabilă, se arată în raport.

Acesta a fost cel mai recent accident mortal de maşină localizat la o şcoală din China. La 1 martie, două persoane au fost ucise şi mai mulţi copii au fost răniţi după ce o maşină a intrat într-un grup de persoane într-o zonă rezidenţială din Dezhao, în provincia Shandong din estul Chinei, a relatat presa de stat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult