Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump s-a dat în spectacol: s-a lăudat că le face pe toate: E ușor să lucrezi cu mine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump s-a dat în spectacol la o cină a liderilor republicani, organizată în Baltimore.

Preşedintele american a vorbit mai bine de o oră despre orice i-a trecut prin minte, i-a taxat pe democraţi pentru planurile de protecţie a mediului şi a explicat că nu-i plac becurile economice pentru că îl fac să arate portocaliu.

În plus, s-a lăudat că sfătuitorii şi consilierii săi de la Casa Albă nu prea au mare lucru de făcut, pentru că el ia toate deciziile.

În faţa liderilor republicani adunaţi în sala de festivităţi a unui hotel din Baltimore, Donald Trump a vorbit neîntrerupt peste o oră. I-a criticat pe rivalii democraţi, s-a lăudat singur şi a trecut de la un subiect la altul, fără nicio legătură aparentă. De exemplu, de la paiele de plastic şi impactul lor asupra mediului a ajuns la faptul că becurile ecologice îl pun într-o lumină proastă. Donald Trump: "Dacă sunteţi ecologişti atât de mari, puteţi explica paiele de plastic? Nu, nu cred că puteţi. Nimeni nu poate, în orice caz." Donald Trump: "Cel mai important, lumina nu e una bună. Arăt mereu portocaliu."

La începutul lunii, administraţia Trump a anunţat că va relaxa regulile federale care îi obligau pe americani să folosească becuri eficiente din punct de vedere energetic. Preşedintele american a avut nemulţumiri şi faţă de eoliene.

Citește și
Hamza bin Laden
Trump confirmă moartea lui Hamza Bin Laden, "prințul moștenitor al Jihadului"

Donald Trump: "Sunt gălăgioase, ucid toate păsările şi energia produsă e intermitentă."

Dar nu mai e o noutate faptul că Donald Trump nu crede în eforturile de protecţie a mediului.

Donald Trump: "100 de trilioane de dolari pentru Noul Plan Verde, o frumuseţe. Fără vaci, fără avioane."

Asta şi pentru că Statele Unite stau foarte bine la capitolul mediu, cel puţin din punctul de vedere al preşedintelui american.

Donald Trump: "Avem cel mai curat aer, avem cea mai curată apă din toată istoria ţării, cu siguranţă. Şi, doar pentru jurnalişti, pentru că mă vor taxa pentru asta, mă gândesc... să zicem istoria din ultimii 25 de ani a ţării noastre."

Donald Trump a avut ceva de spus şi despre zvonul că ar intenţiona să-i ofere secretarului de stat Mike Pompeo şi funcţia de consilier pe probleme de securitate, rămasă liberă după demiterea lui John Bolton. Trump a precizat că numărul posibililor candidaţi s-a triplat şi că oricine va fi ales... va avea o misiune uşoară.

Donald Trump: "De fapt, e foarte uşor de lucrat cu mine. Ştiţi de ce e uşor? Pentru că eu iau toate deciziile. Ei nu trebuie să muncească."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult