Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump, cel mai priceput om din lume: ”Ştiu mai multe decât oricine despre drone”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Modestia nu e, cu siguranţă, printre calităţile cu care se laudă preşedintele Trump. Dacă ar fi să-l ia în serios, americanii ar trebui să se considere norocoşi: au drept preşedinte pe cel mai priceput om din lume.

Dacă Muhammad Ali se autoproclama cel mai bun pugilist din toate timpurile, Donald Trump a început să se declare cel mai bun la diverse lucruri încă dinainte să ajungă preşedinte.

"Cred că nimeni nu ştie mai multe decât mine despre finanţarea campaniilor. Nimeni nu ştie mai multe decât mine despre comerţ. Nimeni nu ştie mai multe decât mine despre construcţii."

Noul an abia a început, iar Trump s-a declarat deja deţinătorul cunoaşterii supreme de două ori.

"Cred că nimeni nu ştie mai multe decât mine despre tehnologie, despre acest tip de tehnologie în orice caz. Ştiu mai multe decât oricine despre drone."

Citește și
gard la frontiera MExic-SUA
Trump nu renunţă la zid. Blocajul administraţiei SUA ar putea dura luni de zile

Unii dintre cei mai buni piloţi de drone din lume ar putea fi surprinşi să audă această declaraţie. Dar în ce domeniu nu excelează oare Donald Trump?

"Ştiu mai multe decât ISIS decât ştiu generalii, credeţi-mă. Nimeni nu ştie mai multe decât mine despre studiile de impact asupra mediului. Nu există nimeni care să înţeleagă mai bine decât mine oroarea armelor nucleare."

"Nimeni nu ştie mai bine ca mine" pare să fie mantra lui Donald Trump, iar asta ştiu cel mai bine specialiştii care lucrează pentru el, de ale căror sfaturi nu prea ţine seama.

”Înţeleg legile fiscale mai bine decât aproape oricine."

De altfel, nu e singurul tic verbal care indică părerea extraordinară pe care o are preşedintele despre propria-i persoană. În general, nu face economie de superlative când e vorba să se descrie.

"Mă pricep la cuvinte. Ştiu cele mai tari cuvinte. Cred că am cel mai bun temperament. Nimeni n-are jucării mai bune ca ale mele. Ei sunt mai elitişti decât mine? Tot ce am eu e mai bun decât al lor, inclusiv asta."

Iar uneori a făcut declaraţii de-a dreptul şocante. "Aş putea împuşca un om în centrul New Yorkului şi tot n-aş pierde voturi", declara cu aproape un an înaintea alegerilor pe care le-a câştigat în 2016.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult