Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump, atac la Kamala Harris: ”Nu e prea isteață”. Reacția candidatei democrate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump i-a invitat pe jurnaliști la Mar-a-Lago, somptuoasa lui reședință din Florida. Și a atacat-o în mai multe rânduri pe Kamala Harris, rivala democrată. Trump a anunțat că e dispus să participe la trei dezbateri electorale.  

În cadrul conferinței care a durat aproape o oră, candidatul republican la Casa Albă a combinat elemente din programul său de campanie, cu atacuri la persoană și informații false.

Pe de altă parte, echipa Kamala Harris- Tim Walz se bucură din plin de atenția presei și de donații constante. În plus, potrivit unor sondaje recente, democrații conduc în toate statele-cheie.

Prima dezbatere Donald Trump- Kamala Harris, din septembrie, va avea loc la postul tv ABC.

Trump, despre Harris: ”E la limita incompetenței și nu e în stare să dea interviuri”

Donald Trump, candidatul republican la Casa Albă: „Kamala nu a dat niciun interviu. Nu e în stare. E la limita incompetenței și nu e în stare să dea interviuri. Dar abia aștept dezbaterea cu ea, fiindcă trebuie să lămuresc câteva lucruri. Kamala e mai rea ca Biden, apropo, nici nu e prea isteață. Greu de crezut, nu?”.

Citește și
Când va avea loc prima dezbatere Donald Trump-Kamala Harris. Vor face tururile principalelor televiziuni
Când va avea loc prima dezbatere Donald Trump-Kamala Harris. Vor face turul principalelor televiziuni

”Kamala Harris, candidat democrat la alegerile prezidențiale: Mă bucur că a acceptat să participe la dezbaterea de pe 10 septembrie. Abia aștept. Sper să se prezinte. Reporter: Puteți comenta în legătură cu criticile pe care Trump vi le-a adus? A făcut o mulțime de critici. Kamala Harris, candidat democrat la alegerile prezidențiale: Am fost ocupată să discut cu alegătorii. Nu l-am ascultat pe Trump”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult