Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump a apărut pe coperta New York Mag într-o imagine trucată, care sugerează un porc

Președintele SUA Donald Trump a apărut într-o imagine trucată pe coperta revistei New York Magazine, având un rât de porc în loc de nas.

Iar pe copertă, jurnaliștii americani au scris următoarele cuvinte:

”Nu e un complot ... Nu e incompetență ... Nu e cruzime ... Este corupție, prostule.”

Într-un articol care se numește ”Corupția, nu Rusia, este cea mai mare responsabilitate politică a lui Trump”, jurnalistul Joanathan Chait afirmă că fenomenul corupției este arma pe care oponenții președintelui SUA ar trebui s-o folosească împotriva lui.

În articol se afirmă că ”lăcomia” și ”corupția” domină mandatul prezidențial, pornind de la angajărilor staff-ului său și terminând cu decizia de a-și lăsa fiul să se ocupe de afacerile sale, după ce a devenit șef de stat.

Citește și
trump
Atac fără precedent al președintelui SUA la adresa celui mai mare comerciant online din lume

"Nu numai că Trump nu a făcut niciun efort pentru a ridica standardele etice, dar el și administrația sa au încălcat în mod flamboaiant liniile directoare existente", scrie Chait în New York Mag, potrivit News.com.au.

"Lobby-știi sunt înscriși în fiecare agenție, îi "reglează" pe foștii angajatori și elaborează reguli care favorizează șefii în fața angajaților și proprietarilor de afaceri, față de consumatori.

Amploarea îmbogățirii directe pe care Trump a dezlănțuit-o în birou sfidează cele mai cinice predicții

Este posibil să nu fie o surpriză faptul că el continuă să-și mențină imperiul de afaceri și își folosește puterea în birou pentru a-și direcționa profiturile, de la oferte de construcție de peste mări până la imprimarea sigiliului prezidențial pe marcatorii de golf la cursul de lângă Mar-a-Lago.

Cu siguranță nu este o surpriză faptul că Trump a refuzat să dezvăluie declarațiile sale fiscale. Ceea ce este cu adevărat șocant este cât de mult a apărut mita în întreaga administrație.

Membrii Cabinetului Trump și alți oficiali de rang înalt trăiau în stil mare, pe cheltuielile contribuabililor, călătorind în scop personal (inclusiv o excursie la Fort Knox pentru a vedea eclipsa de soare) și construindu-și birouri cu seturi de mese de 31.000 $ și uși de 139.000 $.” - mai scrie Chait.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult