Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi soți au izbucnit în lacrimi după ce au primit o felicitare de la Regină chiar în ziua în care a murit. FOTO

Doi soți au izbucnit în lacrimi după ce au primit o felicitare de la Regină chiar în ziua în care a murit.

Joe Wilkins, 85 de ani, și Terry Wilkins, 83 de ani, din West Sussex, și-au sărbătorit joi cea de-a 60-a aniversare a căsătoriei.

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, vestea morții Majestății Sale s-a răspândit în toată țara. Regina a murit liniștită la vârsta de 96 de ani, alături de familia ei.

Regina le trimisese o felicitare semnată cu o zi înainte să moară

Ceea ce Terry și Joe nu știau era că, cu o zi înainte, Regina trimisese o felicitare semnată, care îi felicita pentru cele șase decenii de căsătorie.

Fiica lor, Claudine Phillips, a descris coincidența drept „dulce-amară”, mama ei izbucnind în lacrimi în urma veștii.

Citește și
William
Prințul William, văzut pentru prima oară după moartea bunicii lui. Ce a făcut nepotul Reginei Elisabeta a II-a. FOTO ȘI VIDEO

„A fost și aniversarea de 17 ani a fiului meu, așa că aveam planificată o masă mare în familie pentru ora 19”, a spus Claudine, în vârstă de 53 de ani, pentru The Argus, citat de The Sun.

„A fost cu adevărat bizar”

„Anunțul a venit la 18:30 și aveam felicitarea pe masă, mama și tata nu știau nimic despre asta. A fost cu adevărat bizar să fiu sinceră, sărbătorisem ceva enorm, dar cu jumătate de oră înainte am auzit anunțul trist, nici nu pot să explic, a fost foarte, foarte ciudat. Mama a plâns când a deschis felicitarea, a fost atât de șocată”, a adăugat Claudine.

Nepotul lui Claudine organizase livrarea felicitării către cuplu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult