Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi soți au fugit în aceeași zi de acasă pentru că nu se mai suportau, deși aveau copii. Bărbatul spune că femeia îl bătea

Doi soți din Italia au fugit în aceeași zi de acasă pentru că nu se mai suportau, deși au doi copii împreună. Bărbatul a reclamat faptul că femeia îl bătea frecvent, inclusiv de față cu copiii.  

Un bărbat de 56 de ani din Padova, membru al unei familii bogate din oraș, a reclamat autorităților faptul că a fost de nenumărate ori victima abuzurilor fizice din partea soției sale, scrie Rotalianul.

Asta după ce, la apogeul scandalurilor dintre ei, cei doi au fugit pur și simplu de acasă, în aceeași zi, pentru că nu se mai suportau unul pe altul.

„Efectiv nu mă mai suportă, m-a lovit de mai multe ori”, a spus bărbatul. Punctul culminant a fost pe 18 decembrie 2023, când femeia l-a bătut din nou pe bărbat, în fața fiului lor minor.

Relația dintre cei doi soți devenise insuportabilă de circa un an și jumătate, după ce el i-a spus că ar vrea să se despartă. Ea a crezut atunci că bărbatul are pe altcineva și de atunci a devenit deseori furioasă și agresivă, bătându-și de mai multe ori soțul.

Citește și
Proteste în Serbia
Liderul opoziției sârbe a rămas parțial paralizat după ce ar fi fost bătut de serviciile secrete ale țării, acuză familia

În seara zilei când s-a terminat totul între cei doi, femeia i-a spus bărbatului că nu-i mai suportă prezența și a sărit din nou să-l bată. Soțul a încercat să fugă din casă, dar soția l-a prins, i-a smuls ochelarii și a început să-l lovească, de față cu fiul lor minor.

Rănit și speriat, bărbatul a reușit în cele din urmă să scape și să fugă de acasă. Pe drum, a sunat un prieten, căruia i-a povestit totul. Acesta a alertat carabinierii, care s-au dus acasă la soțul bătut, dar nu au mai găsit-o la domiciliu pe femeie, ci doar pe bărbatul agresat, care între timp se întorsese acasă.

Femeia a intrat în registrul agresorilor, iar cei doi soți s-au despărțit. Fiecare a luat câte un fiu

În cele din urmă, a fost găsită și femeia. Fugise și ea și stătea în mașină, în fața gării, mâncând un sandviș. ”Nu vreau să mă sinucid, m-am oprit aici să mănânc ceva”, a spus femeia carabinierilor.

Ambii soți au spus că au fugit de acasă pentru că nu mai vor să fie unul cu celălalt. Procuratura din Padova a inițiat o anchetă și au înscriis-o pe femeie în registrul suspecților pentru maltratare agravată, în special pentru că violențele s-au desfășurat în prezența copiilor lor minori.

Între timp, bărbatul a ales să nu depună plângere împotriva soției sale, pentru a nu o pune în dificultate. Cu toate acestea, ancheta continuă, cu soția fiind acum subiectul investigației.

În urma acestui incident, bărbatul a decis să părăsească domiciliul familial împreună cu fiul lor minor, lăsând averea soției și mutându-se la casa părinților săi.

Fiul lor cel mare a rămas cu mama, cu acordul bărbatului, care nu a dorit ca soția să rămână singură. Această decizie a venit după ce magistratul a decis să impună un ordin de restricție temporar pentru soția italianului, pentru a asigura siguranța lui și a copiilor lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult