Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi morți și mai mulți răniți în urma unui atac cu cuțitul care a avut loc într-un tren din Germania. Agresorul a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un politician de stat și poliția federală au anunțat că două persoane au fost ucise în urma unui atac cu cuțitul care a avut loc într-un tren, în Germania, în statul nordic Schleswig-Holstein, la granița cu Danemarca.

Update: Una dintre persoanele rănite se află în stare gravă, scrie News.ro.

 

Potrivit informaţiilor BILD, autorul atacului ar fi un sirian, iar potrivit unei purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne, ar avea între 25 şi 40 de ani. El avea asupra sa un permis de şedere temporară, dar certificatul era plin de sânge şi nu au putut fi distinse datele.

În ceea ce-l priveşte pe autorul atacului, acesta se află, la rândul său, la spital. În momentul arestării, agresorul avea răni la mâini pe care şi le-ar fi provocat singur.

Martorii au povestit că în tren au fost scene de panică.

Citește și
talhar
Un tânăr de 20 de ani din Galați a fost arestat, după ce a vrut să jefuiască un magazin alimentar

Știre inițială: Ministrul de Interne al statului Schleswig-Holstein, Sabine Sütterlin-Waack, a declarat pentru dpa că două persoane au fost ucise și cinci au fost rănite în atac, scrie dw.com.

Între timp, agenția de știri AFP a citat poliția federală, responsabilă de siguranța pe rețelele rutiere și feroviare, spunând că doi au fost uciși. Purtătorul de cuvânt al Bundespolizei a mai spus că mai multe persoane au fost rănite.

Sütterlin-Waack și Bundespolizei au spus că un suspect a fost arestat. Potrivit poliției, un bărbat a atacat cu un cuțit călătorii aflați la bord. Crima a avut loc cu puțin timp înainte de ora 15:00, ora locală.

Poliția a spus că atacul a avut loc în timp ce trenul se apropia de gara Brokstedt, o comunitate mică de aproximativ 2.000 de oameni, la nord de Hamburg și la sud de Kiel. Un suspect a fost arestat când trenul a ajuns în stația Brokstedt.

Circulația din tren a fost închisă pentru a permite poliției să-și continue activitatea la fața locului.

Potrivit poliției, detalii suplimentare au rămas evazive la aproximativ două ore de la atac. Nici motivele suspectate sau motivele acțiunilor atacatorului, dar nici starea celor răniți nu au fost pe deplin clare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult