Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Directorul unei companii a murit într-un mod bizar la o petrecere, în fața a 700 de angajați. Totul a fost filmat VIDEO

CEO-ul companiei Vistex a murit într-un accident bizar care a avut loc la o petrecere, în fața a 700 de angajați. Bărbatul a căzut de la înălțime în timp ce încerca să-și facă o intrare spectaculoasă. Președintele firmei se află și el în stare critică.  

Sanjay Shah, de 56 de ani, CEO-ul și fondatorul companiei tech americane Vistex, a murit după un accident bizar care a avut loc pe 18 ianuarie, la o petrecere din India a companiei, în fața a peste 700 de angajați, potrivit CBS News.

Ceea ce a fost conceput a fi o sărbătorire a succesului s-a transformat într-o tragedie. Sanjay Shah a murit la spital, în timp ce Raju Datla, de 52 de ani, președintele Vistex, se află în stare critică, după ce au căzut de la înălțime.

Era momentul principal al petrecerii, un spectacol aerian în care șefii companiei trebuiau să-și facă intrarea pe o scenă ridicată la circa 6 metri, într-o cușcă de fier.

Compania înființată de Shah are 2.000 de angajați, în 20 de birouri în toată lumea

În timp ce coborau, unul din lanțurile care susțineau cușca s-a rupt, iar cei doi au căzut de la aproximatix 5 metri înălțime.

Citește și
Luigi „Gigi” Riva
Luigi „Gigi” Riva a murit. Cel mai bun marcator din toate timpurile al naţionalei Italiei avea 79 de ani

Scena îngrozitoare a avut loc în fața a peste 700 de angajați care aplaudau frenetic și savurau spectacolul pus la cale de șefii lor.

Bucuria lor s-a transformat instantaneu în groază, iar în filmare se poate auzi cum strigătele lor se transformă în țipete.

Vistex este o companie fondată de Sanjay Shah în 1999, cu sediul în Chicago și peste 2.000 de angajați în cele 20 de birouri deschise în toată lumea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult