Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezvăluiri din familia lui Mark Zuckerberg. Angajații, acuzați de abuz și hărțuire sexuală

Mai mulți angajați ai CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg și ai soției acestuia, Priscilla Chan, au depus plângeri pentru abuz, rasism, hărțuire sexuală și transfobie față de alți colegi, potrivit unui raport Business Insider.

O investigație a publicației Business Insider, citată de Daily Mail, scoate la iveală un mediu de lucru tensionat și conflictual în cadrul uneia dintre cele mai bogate familii din lume.

Biroul personal al familiei Zuckerberg - West Street - este cel care se ocupă de angajarea asistenților, ajutoarelor personale, dădacelor, bucătarilor, șoferilor, medicilor personali și bodyguarzilor.

Potrivit unui raport, o asistentă de 26 de ani a susținut că, în decembrie 2017, un bărbat, care se ocupa de gestionarea proprietăților lui Zuckerberg în Hawaii, estimate la 100 de milioane de dolari, a atacat-o. Se pare că cei doi ar fi băut împreună, după care s-ar fi luat la ceartă, tânăra susținând că s-ar trezit a doua zi cu vânătăi pe corp. Poliția a completat un raport în urma incidentului, însă nu a fost depusă o plângere oficială.

Biroul lui Zuckerberg ar fi efectuat o investigație internă, care a concluzionat că nu există dovezi că rănile ar fi fost provocate de un coleg.

Citește și
Mark
Motivul pentru care celebrul Mark Hamill renunță la Facebook. De ce s-a supărat pe Zuckerberg

Business Insider dezvăluie, de asemenea, acuzații de comportament nepotrivit la adresa șefului securității familiei Zuckerberg, Liam Booth, care ar fi făcut comentarii homofobe și împotriva transsexualilor, dar și remarci rasiste la adresa Priscillei Chan.

În plus, o femeie care se ocupa de securitate susține că ar fi fost hărțuită de o altă femeie din staff, care i-ar fi cerut să se aplece pentru a-i vedea posteriorul.

Niciuna dintre acuzațiile prezentate de Business Insider nu a ajuns în fața instanței, iar un purtător de cuvânt al familiei a dezmințit totul, scrie Daily Mail.

"Din păcate, aceste acuzații anonime au la bază doar niște zvonuri nefondate, exagerări și jumătăți de adevăr, care afectează imaginea unora dintre cei mai valoroși angajați ai noștri', a precizat purtătorul de cuvântBen LaBolt, vineri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult