Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezbaterea Trump - Biden: Războiul din Ucraina este adus în discuție. Biden: Trump i-a spus lui Putin să facă "ce vrea el"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Războiul din Ucraina nu ar fi avut loc niciodată dacă Statele Unite ar fi avut un "lider", i-a spus joi Donald Trump preşedintelui Joe Biden în cursul dezbaterii lor de la Atlanta.

Candidatul republican a fost foarte critic faţă de miliardele de dolari cheltuite de Statele Unite pentru a sprijini Kievul în războiul împotriva Moscovei.

Întrebarea este dacă termenii lui Putin pentru a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina sunt acceptabili.

Trump răspunde primul şi susţine că Putin a decis să invadeze pentru că a văzut cât de incompetentă a fost echipa lui Biden în ieşirea din războiul din Afganistan.

"Când Putin a văzut asta, a spus: Ştii ce, cred că vom intra", a afirmat Trump. El adaugă că nici războiul din Gaza nu ar fi avut loc dacă el ar fi fost în funcţie.

Trump a susținut că ar putea rezolva cumva războiul înainte de preluarea mandatului, presupunând că va câștiga alegerile din noiembrie.

„Voi rezolva războiul între Putin și Zelenski ca președinte ales înainte de a prelua funcția pe 20 ianuarie. Voi rezolva acest război, oamenii sunt uciși în mod inutil, atât de stupid, și îl voi rezolva, și îl voi rezolva rapid înainte de a-mi prelua mandatul”, a declarat Trump.

Biden îşi apără bilanţul de politică externă în Orientul Mijlociu şi în Afganistan, după ce Trump le-a luat la ţintă pentru ambele. Iar în ceea ce priveşte Ucraina, el susţine că Trump i-a spus lui Putin să facă "ce vrea el".

Biden mai spune că Putin a crezut că va cuceri Kievul în "cinci zile", dar de fapt a pierdut mii şi mii de soldaţi.

Trump îi răspunde: "Nu am spus niciodată asta".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult