Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deținuți torturați cu melodia pentru copii „Baby Shark”, într-o închisoare din SUA

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă aveţi copii mici, sunt mari şanse să ştiţi cântecul „Baby shark”. Culmea, într-o închisoare din Oklahoma, piesa a fost folosită pentru practici mai puţin ortodoxe.

Doi gardieni i-au pedepsit pe câţiva deţinuţi forţându-i să asculte această melodie ore întregi, cu volumul dat la maximum.

Acordurile acestei melodii pentru copii îi îndeamnă pe mulţi la o porție sănătoasă de dans şi voie bună și nicidecum nu induc ideea de pedeapsă. Însă, pentru patru deţinuţi, sunt un coşmar.

Agenții de pază care îi supravegheau le-au făcut zile fripte cu acest cântec. Câteva zile la rând i-au dus pe prizonieri în camera în care primeau de obicei vizite şi i-au obligat să asculte piesa în neştire, cu boxele bubuind. Potrivit unor documente judecătoreşti, supervizorul gardienilor ştia de această practică şi a tăcut mâlc.

În apărarea lor, oamenii legii au spus că au folosit această metodă ca să îi disciplineze pe indivizi, pentru că nicio variantă pusă în aplicare în penitenciar nu a avut efect în cazul lor.

Citește și
Proteste în Kârgâzstan
Proteste violente în Kârgâzstan. Alegerile au fost anulate. Oamenii l-au eliberat din închisoare pe fostul președinte

Episodul s-a derulat la sfârşitul anului trecut, dar totul s-a aflat abia după ce a fost schimbată conducerea închisorii. Deşi au demisionat, ofiţerii trebuie să dea socoteală, fiind acuzaţi de acte de cruzime faţă de prizonieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult