Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detalii picante din viața lui Hunter Biden. Relație amoroasă cu văduva fratelui său. Amândoi consumau droguri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Verdictul de vinovăție dat lui Hunter Biden spulberă teza favorită a republicanului Donald Trump, care se considera persecutat de justitie.

Este comentariul care domină analizele despre procesul penal în care fiul președintelui Biden a fost judecat pentru fals în declarații, și deținere ilegală, a unei arme. Judecătorul va anunța sentința în termen de 4 luni.

Președintele Biden nu a apărut la niciuna dintre ședințele procesului. Dar, la scurt timp după anunțarea verdictului, și-a îmbrățișat fiul, care îl aștepta pe aeroportul din Delaware, alături de soție și de fiul de 4 ani.

"Sunt președinte, dar sunt și tată. Eu și Jill ne iubim fiul și suntem mândri de omul care este el azi", a transmis Joe Biden.

Acum în vârstă de 54 de ani, Hunter Biden a fost acuzat că a cumpărat un revolver, în 2018, deși era dependent de droguri, așa că a mințit în formularul completat la magazinul de arme.

Citește și
Joe Biden si Hunter Biden
Lovitură pentru președintele Joe Biden. Fiul său, Hunter, a fost declarat vinovat de toate cele 3 acuzații și va fi condamnat

David Weiss, consilier special și procuror american pentru districtul Delaware: "Acest caz nu a fost despre dependența de droguri, maladie care afectează familii din toată țara. Acest caz a fost despre alegerile ilegale pe care acuzatul le-a făcut când era în ghearele dependenței".

Apărarea a avut-o drept martor cheie pe Hallie, văduva lui Beau Biden - fiul cel mare al președintelui - răpus în 2015 de cancer cerebral. Presa de peste Ocean scrie că Hallie a avut apoi o scurtă relația cu Hunter, într-o perioadă în care amândoi consumau droguri.

În urma deliberărilor care au durat doar trei ore, toti cei 12 jurați au decis că Hunter Biden este vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare.

Juratul cu numărul 10: "Cred că a cumpărat arma, deși era conștient că (face un lucru ilegal), fiind un consumator de droguri".

Hunter Biden, avocat de profesie, riscă 25 de ani de închisoare și o amendă de până la 750.000 de dolari.

Reporter ABC: Veți accepta verdictul juriului, oricare ar fi acesta?

Joe Biden, președintele SUA: "Da".

Reporter ABC: "Și excludeți o grațiere a fiului dumneavostră?".

Joe Biden, președintele SUA: "Da".

În condițiile în care Hunter Biden nu a avut alte condamnari în trecut, o pedeapsă cu închisoarea este, spun analiștii, puțin probabilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult