Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Designera de lux a celebrităților de la Hollywood, condamnată la închisoare. Aducea genți din Columbia și le vindea vedetelor

Nancy Gonzalez, cunoscută pentru accesoriile sale folosite de celebrități precum Britney Spears, a fost condamnată la 18 luni de închisoare după ce a pledat vinovată pentru contrabandă cu genți din piele de crocodil din Columbia.  

Gonzalez a fost arestată în 2022 în Cali, Columbia, și ulterior extrădată în SUA pentru implicarea într-o rețea vastă de contrabandă, care a implicat recrutarea de curieri pentru a transporta gențile ei pe zboruri comerciale către showroom-uri de lux și evenimente de modă din New York, încălcând legile SUA privind protecția faunei sălbatice.

Avocații lui Gonzalez au cerut clemență pentru designerul de renume, descriind-o ca mamă singură divorțată cu doi copii, care a început să proiecteze curele pe o mașină de cusut acasă în Cali pentru prieteni, transformându-se într-un icon al modei care a concurat cu branduri precum Dior, Prada și Gucci.

Avocații au menționat că designerul în vârstă de 71 de ani a plătit deja scump pentru infracțiunile sale. Compania columbiană pe care a clădit-o și-a declarat falimentul și a încetat să mai funcționeze după arestarea sa.

De asemenea, au argumentat că doar 1% din mărfurile pe care le-a importat în SUA nu aveau autorizația corespunzătoare și erau mostre pentru săptămâna modei din New York și alte evenimente.

Citește și
incaltaminte ananas
Încălțăminte din frunze de ananas. Cum a devenit „Pine Kazi” o afacere inovatoare

Gonzalez, adresându-se instanței înainte de a-și afla sentința, a spus că regretă profund că nu a respectat legile SUA și că singura ei dorință era să o îmbrățișeze încă o dată pe mama ei în vârstă de 103 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult