Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea făcută într-un submarin artizanal. Valorează peste 165 milioane de dolari

Un submarin artizanal care transporta peste 5 tone de cocaină a fost interceptat în Oceanul Pacific, în largul coastelor sud-americane, a anunţat garda de coastă americană, transmite joi AFP.

Aparatul, un semi-submersibil autopropulsat, cu o lungime de 12 metri, a fost detectat de un avion de supraveghere maritimă şi apoi interceptat în apele internaţionale, la 1 septembrie, cu ajutorul marinei columbiene, precizează comunicatul.

La bordul submarinului au fost găsite în jur de 5,4 tone de cocaină, cu o valoare de peste 165 milioane de dolari pe piaţa neagră.

În cursul operaţiunii au fost arestaţi patru traficanţi de droguri.

După avioane şi ambarcaţiuni rapide, cartelurile sud-americane, mai ales columbiene, utilizează submarine, mai mult sau mai puţin sofisticate, pentru a transporta droguri spre Mexic, apoi spre SUA.

Citește și
mario iorgulescu, gino iorgulescu, accident, masina, aston martin, bucuresti
Demonstraţie cu ochelarii care simulează o alcoolemie de 2 în sânge. Ce a văzut Mario Iorgulescu în timp ce conducea

În iulie, paza de coastă americană a anunţat confiscarea a 13 tone de cocaină în cursul mai multor operaţiuni în largul Americii Latine.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult