Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român care căuta în gunoaie în Barcelona a găsit o valiză într-o pubelă. A avut un șoc când a deschis-o

Un român din Barcelona care căuta fier vechi în gunoaie a făcut o descoperire macabră. Într-o pubelă acesta a găsit o valiză în interiorul căreia se afla cadavrul dezmembrat al unui bărbat.

S-a întâmplat marți dimineață. Românul fără adăpost a observat valiza neagră, voluminoasă și destul de grea, pe care a deschis-o. Înauntru a observat rămășițe umane, relatează El Pais și El Nacional.

În stare de șoc, acesta s-a dus la un vânzător de tutun din zonă, pe care îl cunoștea, ca să îi povestească ce a descoperit. „Prietene, prietene, sună pe cineva că este foarte serios, foarte serios”, i-a strigat românul.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă. O persoană care colectează fier vechi, un client de-ai mei, m-a strigat exact după ce a găsit valiza", a povestit acesta.

Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubela în care se afla valiza descoperită de român.

„L-a început mi s-a părut că sunt haine înauntru, dar când m-am uitat în ea am văzut trunchiul gol al unui bărbat alb”, a povestit el.

Pentru că nu avea telefonul cu el, a vrut să se întoarcă la magazinul său de tutun pentru a suna la 112. Pe drum a văzut o ambulanță pe stradă și a oprit-o, iar echipajul a chemat poliția.

„Din fericire fumez și nu am miros. Mi-au spus că duhoarea era îngrozitoare”, a declarat vânzătorul de tutun.

Poliția a confirmat că în valiză se afla trunchiul dezbrăcat al unui bărbat. Zona a fost izolată iar legiștii au preluat cadavrul.

Anchetatorii au luat amprente de pe pubelă și au verificat înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă. Gunoiul fusese ridicat cu o seară în urmă, astfel că valiza cu cadavrul dezemmbrat al bărbatului ajunsese în pubelă de puțin timp, când a fost găsită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult