Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire înfiorătoare: O casă ascunsă într-o casă

Un bărbat a descoperit o casă întreagă ascunsă în podul locuinței sale, imaginile înfiorătoare prezentate apoi pe o rețea de socializare făcându-i pe unii să spună că arată ca un film de groază.

 

Bărbatul care se prezintă cu numele de utilizator Mr. Griff nu a dezvăluit locația casei sale, dar a spus că a descoperit din întâmplare apartamentul ascuns după ce s-a suit în podul casei, scrie Daily Mail.

Fotografiile înspăimântătoare postate pe Reddit arată casa echipată complet din pod, cu o baie, tapet cu motive florale pe pereți și ferestre intacte.

Clădirea originală avea două etaje. La parter funcționa un magazin, în timp ce proprietarii locuiau la apartamentul de la etaj.

Ulterior, proprietatea a fost transformată într-o biserică, iar constructorii care au renovat imobilul au decis să lase etajul intact și să construiască pur și simplu în jurul acestuia.

Citește și
dormitor copil
Fotografia care a devenit virală pe internet. Detaliul șocant care i-a uimit pe polițiști

Privită din exterior, proprietatea lui Griff nu oferă niciun indiciu cu privire la ce se află ascuns sub acoperiș, iar descoperirea i-a îngrozit și intrigat, deopotrivă, pe utilizatorii Reddit.

 

Casa arată ca un film horror

 

”Mansarda ta arată ca un început de film horror”, a scris o persoană, în timp ce o alta a constatat: ”Te duci în Narnia!”.

Alții, în schimb, văd în casa ascunsă din podul casei, un refugiu perfect, poate chiar pentru un bar clandestin, după cum glumea alt utilizator.

Mr. Griff a spus că nu știe ce va face cu locuința ascunsă, astfel încât păianjenii vor rămâne pentru o perioadă singurii locatari ai casei ascunse.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult