Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire incredibilă într-un urs de pluș uriaș, după ce polițiștii au observat că se mișca

Un bărbat care era căutat pentru furtul unei mașini și pentru că nu a plătit la o benzinărie a fost trimis vineri la închisoare, după ce poliția l-a găsit ascuns într-un urs de pluș în Manchester, Anglia, potrivit poliției din Greater Manchester.

Joshua Dodson, în vârstă de 18 ani, s-a îndesat în ursulețul uriaș de 1.54 de centimetri, aflat în casa prietene sale, pentru a scăpa de poliție, potrivit The Sun, citat de New York Post.

Dodson a fost prins când poliția a percheziționat casa prietenei sale și a văzut ursulețul într-un colț al casei „respirând”. Atunci poliția l-a extras pe bărbat din ursuleț.

„Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat un urs mare care respiră, înainte de a-l găsi pe Dobson ascuns înăuntru!”, afirmă autoritățile de la Poliția din Greater Manchester într-o postare pe Twitter.

Citește și
duba catalizator
Momentul în care un bărbat îl confruntă pe hoțul care îi fura catalizatorul de la camionetă | VIDEO

Planul lui Dodson s-a desfășurat în mai, când poliția îl căuta după ce a furat un SUV Mitsubishi în valoare de 10.364 de dolari.

Dodson a recunoscut că a furat SUV-ul Mitsubishi în mai - așa cum a recunoscut și că a furat o dubiță Vauxhall Astra în martie, o cutie de instrumente și două tablete.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult