Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decolarea unui avion de la Tel Aviv a fost întârziată, după ce unii pasageri au primit mesaje cu imagini cu avioane prăbuşite

Un avion care se pregătea să decoleze de la Tel Aviv s-a întors marţi la terminalul de decolare după ce unii dintre cei 165 de pasageri aflaţi la bord au primit pe telefoanele mobile imagini cu avioane prăbuşite, relatează dpa.

Incidentul a avut loc într-un avion care se îndrepta spre Istanbul, operat de AnadoluJet, un brand al companiei Turkish Airlines.

Pasagerii au informat echipajul despre primirea fotografiilor, iar avionul a făcut cale întoarsă, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Ben Gurion.

Un purtător de cuvânt al Turkish Airlines a confirmat incidentul şi a spus că imaginile au fost trimise prin intermediul funcţiei AirDrop a Apple. AirDrop permite schimbul wireless de fişiere dacă dispozitivele Apple sunt la mică distanţă unul faţă de celălalt, potrivit Agerpres.

Aeroportul a precizat că mai mulţi pasageri au fost interogaţi sub suspiciunea că ar fi trimis imaginile. Poliţia a declanşat o investigaţie.

Avionul a primit din nou permisiunea de a decola marţi după-amiază după ce pasagerii şi bagajele au trecut din nou prin filtrele de securitate, a mai menţionat aeroportul

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult