Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia luată de autorități, după ciocnirile violente din aeroportul din Hong Kong. FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autoritatea aeroportuară din Hong Kong a obținut un ordin temporar de interdicție care vizează protestatarii, în contextul în care mai multe zboruri au fost anulate, zilele trecute.

Autoritatea aeroportuară din Hong Kong a anunţat într-un comunicat că a obţinut un ordin „pentru restricţionarea persoanelor de la a împiedica sau a se amesteca în mod ilegal şi cu bună ştiinţă în utilizarea adecvată" a aeroportului, informează DPA și Reuters, citate de Agerpres.

„Persoanele sunt de asemenea vizate de interdicţia de a participa la orice demonstraţie sau protest", se mai menţionează în comunicat.

Zborurile păreau să se derulează normal miercuri, după două zile de numeroase anulări. Aeroportul a devenit punctul central al ciocnirilor tot mai violente între poliţie şi protestatari, care ies pe străzile centrului financiar de zece săptămâni.

Marţi au avut loc în aeroport ciocniri violente între miile de protestatari şi forţele de ordine.

Citește și
proteste
Activitatea pe aeroportul din Hong Kong, paralizată. Cine sunt cei care au blocat terminalul

Autorităţile aeroportului au anulat sute de zboruri luni şi marţi, după ce tensiunile s-au amplificat, deşi în weekend protestul din terminalul sosiri a fost în mare parte paşnic.

Amplificarea violenţelor suscită preocupări că Beijingul ar putea încerca să potolească protestele din regiunea semiautonomă printr-o intervenţie militară, notează dpa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult