Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia luată de Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Anunțul făcut de purtătorul său de cuvânt

Amber Heard intenționează să facă apel la decizia de miercuri a instanței din Virginia în procesul de defăimare cu fostul ei soț, Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, potrivit purtătorului său de cuvânt, potrivit Daily Mail.  

Actorul Johnny Depp a ieşit învingător miercuri în procesul său dur şi foarte mediatizat intentat fostei sale soţii Amber Heard, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc prin intermediul presei, notează Agerpres.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din "Piraţii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari - 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive.

Judecătorul a revenit ulterior și a redus daunele punitive la cel mult 350.000 de dolari.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Purtătorul de cuvânt al lui Heard, Alafair Hall, a declarat pentru New York Times că actrița plănuiește să facă apel la decizia instanței din Virginia.

Nu este clar însă pe ce s-ar baza un posibil apel al lui Amber Heard. Pentru recurs, Heard ar trebui să demonstreze că au existat erori judiciare în timpul procesului sau că judecătorul nu a interpretat corect legea, scrie Daily Mail.

Heard ar trebui, de asemenea, să depună o garanție de 10.350.000 de dolari, sumă la care se adaugă dobânzile care se vor aduna pe parcursul unui proces de apel.

Actriţa de 36 de ani, prezentă la tribunal, a primit verdictul cu o faţă gravă, părând că acuză lovitura.

Ea şi-a recunoscut "dezamăgirea inexprimabilă" într-un comunicat. "Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ", a făcut cunoscut ea.

Absent din sala de judecată, Johnny Depp a reacţionat sub forma unui mesaj postat pe Instagram. "Juriul m-a readus la viaţă", şi-a exprimat el bucuria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult