Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia în cazul femeii reținute în Dubai, după ce a băut vin la bordul unui avion

O femeie din Marea Britanie, rețiută timp de 3 zile de autoritățile din Dubai după ce a consumat un pahar de vin în avion, a fost eliberată și se poate întoarce acasă. 

Femeia risca să facă un an de închisoare.

“Sunt șocată, dar și fericită să mă întorc acasă. Mă bucur că acest coșmar a luat sfârșit”, a declarat Holman. “Când am aflat că sunt eliberată, nu mi-a venit să cred. Mă tot gândeam că este o capcană”.

Ellie Holman, în vârstă de 44 de ani, a fost reținută pe 13 iulie, după ce a consumat un pahar de vin în timpul zborului de opt ore cu compania Emirates. Ea a fost reținută după ce un oficial de la imigrație a început să îi pună întrebări referitoare la viză și întrebată dacă a consumat alcool.

I s-a spus că viza sa nu este valabilă și că trebuie să se întoarcă imediat la Londra. Aceasta l-a întrebat dacă poate plăti pentru o nouă viză, moment în care ofițerul ar fi început să fie „nepoliticos”.

Citește și
glont spital brazilia
Pacientă rănită de un glonţ rătăcit în timp era în spital. Riscă să rămână oarbă

De aceea, Ellie Holman a început să îl filmeze cu telefonul mobil, pentru a avea dovezi că acesta s-a purtat urât cu ea, fără să știe că este infracțiune atât să consume alcool, cât și să filmeze un oficial.

Astfel, femeia și fiica sa au fost reținute, iar pașapoartele și telefoanele mobile au fost confiscate, fără să i se permită să își sune partenerul. În detenție, femeii și fiicei sale nu li s-a oferit apă, mâncare sau dreptul de a folosi o toaletă. Timp de trei zile, ele au fost închise într-o celulă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult