Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Debarcat și interogat timp de mai multe ore. Selfie-ul făcut în avion de un tânăr

Un pasager a fost debarcat dintr-un avion indian şi interogat mai multe ore de forţele de ordine, după ce a postat un selfie pe Snapchat însoţit de cuvântul "terorist".

Yogvedant Poddar, în vârstă de 21 de ani, a fost debarcat luni dintr-o aeronavă aparţinând companiei Jet Airways care efectua un zbor pe ruta Calcutta-Bombay în urma sesizării făcute echipajului de un pasager aşezat în spatele său, relatează Agerpres, citând AFP. Acesta din urmă îl văzuse pe Poddar postând pe Snapchat o fotografie care îl arată cu faţa pe jumătate acoperită de o batistă, însoţită de cuvintele "Terorist la bord, frâng inimile femeilor". Întors la sol, tânărul a fost interogat timp de aproape zece ore înainte de a fi eliberat fără a fi formulate acuzaţii împotriva sa.

Sursă foto: www.telegraphindia.com

"L-am intervievat exhaustiv. Nu am descoperit nicio legatură cu mişcările teroriste. Era un mesaj destinat exclusiv prietenilor săi, fără intenţia de ameninţa sau de a dăuna cuiva", a declarat pentru AFP Avvaru Ravindranath, un responsabil din cadrul poliţiei din Calcutta. Într-un comunicat, compania Jet Airways a precizat că un pasager a fost "debarcat din motive de securitate". "Avionul a plecat spre destinaţie cu un alt orar, după verificările necesare", a adăugat compania.

Sursă foto: www.telegraphindia.com Industria aeriană extrem de competitivă din India a cunoscut un boom în ultimii ani, impulsionată de apariţia unei clase de mijloc care călătoreşte mai mult. Transportul aerian a crescut cu aproximativ 20% pe an în aceasta ţară, cu 1,25 de miliarde de locuitori.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult