Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce și-a arătat Prințesa Eugenie cicatricea la nuntă. Rochia, aleasă special

O poveste impresionantă iese la iveală după nunta Prințesei Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, care s-a căsătorit vineri.

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a căsătorit vineri cu Jack Brooksbank.

Eugenie a decis să poarte o rochie de mireasă care să-i lase la vedere o cicatrice pe care o are din copilărie în zona coloanei vertebrale, relatează BBC.

”Mi-am dorit ca rochia de mireasă să-mi arate cicatricea” a mărturisit Prințesa Eugenie care la vârsta de 12 ani a fost supusă unei operații chirurgicale majore pentru a corecta un defect al coloanei.

16 ani mai târziu a ales să poate o rochie care să-i lase la vedere semnul atât pentru a-i onora pe cei care au ajutat-o, cât și pentru a-i inspira pe ce care suferă de scolioză.

Gestul ei nu a trecut neobservat. Imaginile cu cicatricea prințesei s-au viralizat pe social media imediat după nuntă și zeci sau chiar sute de persoane care au rămas cu cicatrici în urma unor operații au publicat online imagini pentru a arăta că nu le este rușine și că sunt mândri de ele.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult