Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cutremurele din Turcia au ucis doi soți din SUA. Femeia și bărbatul au murit îmbrățișați, în pat

Doi americani, soț și soție, se numără printre vicitimele cutremurele devastatoare care au lovit Turcia luni, 6 februarie. Aceștia au murit îmbrățișați, în pat.

Alex și Veronika Ilgin s-au căsătorit în Orlando, Florida, în iulie 2022, iar luna trecută s-au mutat în orașul turc Iskenderun.

Cei doi își doreau nespus de mult să devină părinții, iar scopul relocării a fost acela de a urma un tratament de fertilizare la o clinică de specialitate din Turcia, informează Yahoo News.

Din păcate, visul lor s-a spulberat atunci când clădirea cu cinci etaje în care locuiau a fost distrusă de primul cutremur care a lovit Turcia, a spus Vasilious Poulos, cel mai bun prieten al lui Alex.

„Fratele lui Alex și echipa de salvare i-au găsit sub dărâmături și au confirmat că erau încă în pat, ținându-se în brațe, cu o placă din beton deasupra lor”, a declarat Poulos.

Citește și
femeie salvată turcia
O femeie din Turcia a fost salvată de sub dărâmături la 170 de ore de la cutremure | VIDEO

„Nici nu au avut timp să se ridice din pat și poate nici nu și-au dat seama ce se întâmpla”, a mai spus acesta.

„Fratele lui Alex a dezgropat-o pe mama lor cu o zi înainte. Deci, și mama a murit după cutremur”, a precizat Poulos.

Potrivit acestuia, Alex și Veronika „nici măcar nu au apucat să primească veștile bune pe care le așteptau de atâta timp”.

Conform ultimului bilanț oficial, care a fost dat publicității luni dimineața, după cutremurele care au zguduit Turcia și Siria au murit peste 36.000 de persoane.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult