Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cupa Mondială feminină: Controverse în Spania după ce preşedintele federaţiei a sărutat-o pe gură pe o jucătoare | Video

Naţionala feminină spaniolă a câştigat prima sa Cupă Mondială, Spania devenind astfel a doua ţară (după Germania) care a câştigat cel mai prestigios trofeu din fotbal, atât la masculin, cât şi la feminin.

Cu toate acestea, o imagine a făcut înconjurul reţelelor de socializare şi aproape că a eclipsat spectacolul, relatează Le Figaro.

Pe podium, înainte de a ridica trofeul Cupei Mondiale, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, le-a felicitat rând pe rând pe jucătoare. Când Jenni Hermoso, cea mai bună marcatoare a Spaniei, a ajuns la el, şeful RFEF a sărutat-o pe gură pe atacanta spaniolă.

La prima vedere, părea un sărut furat, dar Luis Rubiales a fost foarte apropiat de toate jucătoarele, îmbrăţişându-le uneori lung, ceea ce părea să le deranjeze pe unele dintre ele.

Nu există o relaţie oficială între Hermoso şi Rubiales.

Internauţii au fost foarte critici în privinţa sărutului, punând chiar la îndoială faptul că acesta a fost cu adevărat consensual. Unii vorbesc chiar de agresiune sexuală.

Presa spaniolă a sesizat controversa şi nimeni nu a menţionat vreo legătură între cei doi, unii justificând gestul nepotrivit ca fiind legat de emoţia momentului. De fapt, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a petrecut întreaga Cupă Mondială alături de jucătoare în fiecare zi.

Pentru moment, nici el şi nici Jenni Hermoso nu au reacţionat la această scenă neobişnuită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult