Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum transporta un român BMW-ul din Marea Britanie în România. Polițiștii l-au oprit imediat

Un șofer român fost prins de polițiști pe o autostradă din Germania în timp ce tracta o remorcă improvizată, căreia îi lipsea o roată. Bărbatul folosea platforma pentru a transporta un BMW din Marea Britanie în România.

Șoferul de 31 de ani a rămas fără o roată pe în timp ce se deplasa pe autostrada A3, între Höchstadt-Nord și Pommersfelden. Acesta a băgat roata în mașina pe care o transporta și și-a continuat drumul, cu o viteză redusă, de 50 de km/h, potrivit polițiștilor nemți.

Însă bărbatul a fost oprit de polițiști în apropiere de Erlangen, care pe lângă problemele tehnice au mai descoperit că acesta nu avea nici permis de conducere valabil pentru remorcă.

Polițiștii i-au spus bărbatului că nu își poate continua drumul în aceste condiții și i-au transmis să oprească la o parcare de TIR-uri din apropiere. Însă românul a avut o reacție nervoasă și a plecat mai departe către Romînia, ignorând avertismentul polițiștilor.

Însă șoferul nu a ajuns foarte departe, deoarece a fost oprit de un alt echipaj de poliție, care i-a făcut dosar penal pentru conducere fără un permis corespunzător, daune materiale și furt, deoarece nu a putut dovedi că a cumpărat autoturismul.

Citește și
Amazon negociază deschiderea primului său depozit în România. Unde va fi amplasat
Amazon negociază deschiderea primului său depozit în România. Unde va fi amplasat

De asemenea, remorca a fost dusă într-o zonă sigură, aflată sub coordonarea Poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult