Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum și-a motivat gestul bărbatul care a împușcat de două ori un adolescent de culoare pentru că i-a sunat din greșeală la ușă

Bărbatul din Kansas care a împușcat un adolescent de culoare pentru că i-a sunat din greșeală la ușă, a declarat că a tras cu arma pentru că era „speriat”.  

Andrew Lester, în vârstă de 84 de ani, a fost acuzat de agresiune de gradul întâi și de acțiune criminală armată, după ce l-ar fi împușcat pe Ralph Yarl în fața casei sale, săptămâna trecută, a declarat procurorul comitatului Clay, Zachary Thompson, în cadrul unei conferințe de presă, luni, scrie Business Insider.

Yarl, un elev de liceu în vârstă de 16 ani, intenționa să-și ia frații în seara zilei de 13 aprilie, dar a mers la o adresă greșită și a sunat de două ori la ușă, a declarat Thompson.

Lester le-a spus ofițerilor de poliție că era în pat când a auzit soneria și a luat un pistol înainte de a răspunde, adăugând că a fost „speriat de moarte” de mărimea lui Yarl, a relatat CNN, citând o declarație.

„El a declarat că a crezut că cineva încearcă să intre în casă și a tras de două ori la câteva secunde după ce a deschis ușa”, se arată în declarația scrisă de ofițerii de poliție, potrivit CNN.

Citește și
crima belgia
„Era foarte agresivă”. Copilul român din Belgia era mort de mai multe luni. A fost ucis de iubitul mamei și aruncat în lac

„(El) a declarat că bărbatului din interior i-a luat mult timp, dar în cele din urmă a deschis ușa ținând în mână o armă de foc. A fost imediat împușcat în cap și a căzut la pământ”, se mai arată în declarație.

Yarl a fost împușcat de două ori, gloanțele lovindu-l în partea stângă a frunții și în brațul drept, se arată în declarația privind cauza probabilă.

Spoonmore a declarat într-un videoclip TikTok postat săptămâna trecută că, în fața nepotului ei, „un bărbat a deschis ușa, l-a privit în ochi și i-a spus: 'Să nu te mai întorci niciodată aici!', apoi l-a împușcat în cap”.

„Nepotul meu a căzut și bărbatul l-a împușcat din nou”, a adăugat ea în videoclip.

După trei nopți petrecute în spital, tânărul de 16 ani a fost adus acasă și „starea lui continuă să se amelioreze”, a declarat tatăl său, Paul Yarl, pentru The Kansas City Star. Mama lui Yarl, care este asistentă medicală, și-a luat liber de la serviciu pentru a se ocupa de fiul său, a adăugat el.

A fost emis un mandat de arestare pe numele lui Lester.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult