Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a răzbunat un român din UK după ce a fost dat afară din apartament. Pagube de mii de lire

Un român din Marea Britanie a provocat pagube uriașe în apartamentul pe care îl închiriase, după ce proprietara l-a evacuat pentru că nu și-a plătit chiria timp de mai bine de jumătate de an.

Imagini publicate de DailyMail arată mizeria lăsată în urmă de român în apartamentul din Barking, Essex în care locuia cu chirie. Frigiderul din locuință era plin de viermi, după ce bărbatul l-a lăsat scos din priză în mod intenționat deși erau alimente înauntru.

Proprietara s-a chinuit timp de șapte luni să îl evacueze pe român din apartament. Bărbatul nu este la prima ispravă de acest gen și a mai fost evacuat de proprietari și din alte apartamente.

Femeia a anunțat că a reclamat agenția imobiliară prin care a românul a ajuns să îi închirieze apartamentul, pentru că nu l-a verificat,

Românul a adunat restanțe la chirie în valoare de 6.250 de lire sterline, dar pentru că nu are niciun bun sau cont bancar înregistrat în Marea Britanie, proprietarul nu își va putea recupera suma. Pe lângă această pierdere, proprietarul va trebui să achite câteva mii de lire pentru curățenie și pentru a repara stricăciunile provocate de român.

Citește și
cutit
Un român stabilit în Spania și-a înjunghiat mortal soția în inimă, în prezența copiilor

"Am avut multe cazuri în care chiriașii au lăsat mizerie în locuințe, dar acesta este de departe cel mai rău caz pe care l-am întâlnit. În cea mai mare parte a fost deliberat, având intenția de a produce pagube cât mai mari", a declarat Sim Sekhon, directorul LegalforLandlords.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult