Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a produs accidentul din Bulgaria în care șase români au fost implicați. Doi sunt în stare gravă | GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

După accidentul înfiorător de la sfârșitul săptămânii trecute, din Bulgaria, soldat cu moartea a trei români, un alt accident grav s-a petrecut în țara vecină.

A curmat viețile a doi oameni nevinovați și i-a băgat pe alți trei în spital. Două mașini din România și una din Ucraina au fost implicate într-o coliziune produsă în apropiere de Balcic.

Nenorocirea s-a produs luni după-amiază în districtul Dobrich, la doar 40 de kilometri de granița cu Romania, în apropierea localității Kremena, lângă Balcic.

Potrivit autorităților bulgare, din primele cercetări a reieșit că un Audi înmatriculat în România ar fi intrat pe contrasens și s-a ciocnit de o Mazda în care se afla o familie de ucraineni, părinții și un copil de 8 ani.

În urma impactului, mașina ucrainenilor s-a răsucit și a intrat pe sensul opus unde a fost izbită de o altă mașină de români. În final, s-a răsturnat pe marginea drumului fiind serios avariată.

Citește și
Cengiz Jen, sofer autocar bg
Șoferul autocarului în care au murit trei români, în Bulgaria, a fost arestat. Ar fi condus neglijent înainte de tragedie

Din nefericire, cei doi adulți ucraineni au murit pe loc în urma impactului nimicitor. Copilul lor a fost internat în stare critică la spitalul din Dobrich. Acolo au ajuns tot în stare gravă și 2 români din a doua mașină cu care s-a ciocnit autoturimul ucrainenilor. Alți patru români care se aflau în cele două mașini, au scăpat nevătămați. Poliția continuă cercetările.

Sursa foto: pronewsdobrich.bg

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult