Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum e viața unui fost mecanic la opt ani după ce a câștigat o sumă imensă la loterie. Declarațiile lui sunt surprinzătoare

Un fost mecanic care a câștigat la loterie 108 milioane de lire sterline (126 milioane de euro) a vorbit despre cum este viața lui la opt ani după ce a devenit bogat.

Neil Trotter a câștigat extragerea din Marea Britanie în martie 2014, după ce a cumpărat bilete în valoare de 10 lire sterline.

Cu câștigurile sale, Trotter și-a schimbat mașina Ford Focus cu o mai multe supermașini de lux, inclusiv Jaguar și Porsche. El a cumpărat, de asemenea, o proprietate de 1,6 milioane de metri pătrați, care include un conac cu valoare istorică, o curte și un lac.

La opt ani de la victoria care i-a schimbat viața, Trotter a recunoscut că renunțarea la muncă a fost „un lucru ciudat cu care a trebuit să se adapteze” și la început se uita la televizor toată ziua.

Vorbind despre dificultățile cu care s-a confruntat în adaptarea la noua sa bogăție, el a spus: „Am muncit toată viața, așa că trecerea de la a fi nevoit să lucrez la a nu mai fi nevoit să lucrez a fost un lucru destul de ciudat cu care să mă adaptez”.

„Mi-am dat seama destul de repede că să stau acasă și să mă uit la televizor toată ziua este destul de plictisitor”, a spus el pentru BBC Breakfast, citat de The Independent.

„Așa că mi-am cumpărat o casă care avea nevoie de multe renovări. Mi-a luat cinci ani să-mi duc viața acolo unde vreau. A fost un pic de muncă să mă adaptez la a avea atât de mulți bani”, a adăugat el.

Întrebat de ce a făcut public câștigul său, el a spus: „A fost destul de dificil, dar nu văd altă opțiune. Dacă vrei să-ți trăiești visul, care este să ai casă, bani și să-i cheltuiești, trebuie să faci lucrurile acestea publice.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult