Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată „Monstrul lui Frankenstein”, soția unui politician ucrainean după ce și-a pierdut un ochi. A apărut în Playboy FOTO

Soția unui politician ucrainean, care a supraviețuit unei presupuse tentative de asasinat, a apărut pe coperta revistei Playboy.    

Este pentru prima dată când o ediție a revistei a fost tipărită în Ucraina de la izbucnirea războiului, scrie Sky News.

Iryna Bilotserkovets și-a pierdut un ochi și a suferit mai multe operații de reconstrucție, după ce a fost rănită într-un atac armat, în timp ce călătorea cu copiii ei în Kiev, în primele zile ale invaziei rusești.

Prezentatoarea de televiziune și modelul nu știe dacă a fost ținta intenționată a atacului, în calitate de soție a unui consilier al primarului din Kiev, sau doar dacă a fost prinsă în schimbul de focuri. Însă este cert că atacul a fost atribuit forțelor pro-ruse.

De atunci, ea a apărut ca un simbol al rezistenței ucrainene.

Citește și
Sean Penn
Cum arată noua iubită ucraineancă a lui Sean Penn. Au fost surprinși în ipostaze foarte romantice | GALERIE FOTO

„Un ochi lipsă, tuburi care ieșeau peste tot, părul ras de la operație. Cusături, cicatrici, răni peste tot; eram doar monstrul lui Frankenstein. Maxilarul îmi fusese sfărâmat, ca o creangă. Nu mai am o față frumoasă, dar restul corpului meu este frumos”, a declarat frumoasa ucraineană pentru Playboy.

„Aceasta este povestea unei sete incredibile de viață. Acest număr este fără îndoială istoric”, a declarat Playboy.

Încasările din acest număr sunt donate pentru echipamente medicale de urgență din Ucraina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult