Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată trenul blindat care îl va transporta pe Kim Jong Un la întâlnirea cu Vladimir Putin | VIDEO

Kim Jong Un este așteptat să meargă în Rusia luna aceasta. Trenul care îl va duce pe liderul nord-coreean la Moscova este unul special.

Trenul pe care îl folosește Kim Jong Un este moștenit de la tatăl său, Kim Jong II, acesta fiind creat deoarece dictatorul avea teamă de zbor.

Vagoanele trenului sunt anti-glonț. Protecția blindată este atât de grea încât viteza medie nu depășește 60 km/h. În interiorul acestuia s-ar afla camere de conferință făcute din lemn închis la culoare, dar și mai multe dormitoare, telefoane prin satelit, televizoare cu ecran plat și 100 de agenți de securitate care se asigură că liderul nu este pândit de niciun pericol, potrivit New York Post.

Cât despre vagonul-bucătărie, chefii au fost instruiți să gătească preparate ruseși, chinezești, coreene, japoneze sau franceze.

Citește și
vladimir putin kim jong un
Rusia a ajuns la mila Coreei de Nord pentru a face rost de arme. Suma uriașă primită de un pilot pentru a dezerta în Ucraina
Kim Jong Un va merge în Rusia

Liderul nord-coreean Kim Jong Un intenționează să călătorească în Rusia în această lună, pentru a se întâlni cu președintele rus Vladimir Putin.

Cei doi lideri vor să discute despre vânzarea și cumpărarea de arme pentru războiul din Ucraina, au declarat surse oficiale americane și aliate pentru New York Times.

Călătoria planificată ar avea loc în contextul în care Rusia discută despre desfășurarea unor exerciții militare comune cu Coreea de Nord și după ce ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a încercat, în cadrul unei vizite în Coreea de Nord, să convingă Phenianul să vândă muniție de artilerie Rusiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult