Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum Amanda Bynes. Este de nerecunoscut după un „episod psihotic” | FOTO

Amanda Bynes a părut de nerecunoscut de când a revenit în lumina reflectoarelor cu propriul podcast, la doar câteva luni după ce a fost spitalizată din cauza unui „episod psihotic”.    

Fosta actriță a devenit faimoasă în calitate de copil-vedetă la Nickelodeon și a devenit vedetă de cinema la începutul anilor 2000, jucând într-o serie de filme de succes pentru adolescenți, printre care „What a Girl Wants”, „She's the Man”, „Hairspray” și „Sydney White”. Dar, după ce a jucat alături de Emma Stone în Easy A în 2010, Amanda s-a retras brusc de la Hollywood și și-a anunțat retragerea din actorie.

Acum, în vârstă de 37 de ani, a revenit în industria de divertisment, după ce a lansat un nou podcast împreună cu prietenul ei Paul Sieminski, scrie Daily Star.

Făcând o postare pe Instagram pentru a anunța lansarea acestuia, Amanda a distribuit o fotografie în care apare alături de Paul și de prima lor invitată la podcast, artista de tatuaje Dhalia Moth.

Citește și
Amanda Bynes
"Avea pantalonii in flacari." Amanda Bynes, supusa fortat unui control psihiatric

Trio-ul a putut fi văzut pozând împreună pe o canapea, în timp ce fiecare arăta semnul păcii. Amanda arăta complet diferit față de zilele în care juca la Hollywood.

„Primul episod din Amanda Bynes & Paul Sieminski: The Podcast făcut. Îți mulțumesc @dahliamoth!”, a scris Amanda la descriere.

În 2013, ea a fost plasată sub tutelă în urma unei serii de probleme cu legea - a fost arestată inclusiv pentru că a fugit de la locul faptei după ce a produs un accident, aruncarea unui bong de marijuana de la etajul 36 al apartamentului său din Manhattan și acuzații de conducere sub influența alcoolului - precum și o serie de Tweet-uri bizare. În 2018, Amanda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu „bipolaritate și maniaco-depresivitate” și a vorbit deschis despre modul în care abuzul de droguri i-a „ruinat” viața.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult