Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a „reușit” un câștigător la loto să rămână falit, în doar trei ani. Pe ce a „aruncat” aproximativ patru milioane de lire

Un bărbat care a câștigat la loto un premiu de 3,97 de milioane de euro, a reușit să cheltuie banii în doar trei ani, după ce a cumpărat 40 de mașini, un pub și și-a împrumutat prietenii, care nu i-au mai înapoiat banii.  

Unul dintre cei mai mari câștigători la loto a reușit să-și cheltuiască premiul de 3,97 milioane de euro în doar trei ani, după ce și-a cumpărat 40 de mașini, un conac, un pub și și-a împrumutat prietenii, care nu i-au mai înapoiat banii, scrie Daily Star.

Scoțianul John Roberts, în vârstă de 30 de ani la acea vreme, a câștigat premiul în 1998.

Apoi, împreună cu soția sa, Linda, a părăsit umila lor casă din Edinburgh, schimbând Scoția cu Lancashire, și achiziționând un conac în Blackpool, unde au locuit împreună cu cei cinci copii ai lor.

Până în 1991, John nu mai avea niciun ban, după ce a folosit câștigurile pentru a cumpăra un număr nesăbuit de mașini. De asemenea, a reușit odată să acumuleze o factură de 45.330 de lire sterline la un hotel.

Citește și
loto
Rezultatele Loto 6/49 din 6 aprilie 2023. Numerele câștigătoare extrase joi

Lucrurile au mers din rău în mai rău, atunci când John a fost nevoit să-și schimbe vila din Blackpool cu o rulotă în Leeds.

John și Linda s-au despărțit înainte ca el să-și piardă restul banilor, după ce ar fi fost păcălit de persoane pe care le credea prieteni.

Potrivit The Mirror, banii au fost pierduți în urma unei serii de investiții dubioase. La un moment dat, John a crezut că a cumpărat un pub, însă a descoperit că numele său nu a fost niciodată trecut pe actele de proprietate.

De asemenea, acesta ar fi avut probleme și cu poliția înainte de a pierde totul.

La câteva zile după ce a câștigat fabuloasa sumă, poliția a emis pe numele său două mandate de arestare, după ce bărbatul nu și-a plătit amenzile pentru mai multe infracțiuni rutiere și a lipsit de la două audieri.

De asemenea, Herald Scotland a raportat că John a fost urmărit de Consiliul Local din Edinburgh pentru restanțe la chirie și impozite neplătite.

EdinburghLive a relatat că zvonurile sugerează că John ar fi fost nevoit să trăiască din mila prietenilor și a familiei.

De asemenea, el a apărut în programul ITV „A Decade of Lottery Disasters”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult