Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a supraviețuit o femeie, timp de 7 zile, după ce s-a prăbușit de la 60m

O femeie din Statele Unite a supraviețuit, timp de o săptămână, folosid furtunul de la radiatorul maşinii pentru a scoate apă dintr-un pârâu. Femeia s-a prăbușit cu autovehiculul de pe o stâncă înaltă de 60 de metri.

În urmp cu o săptămână, Angela Hernandez de 23 de ani a fat data dispărută de către familia sa. Tânăra suferise un accident rutier, prăbușindu-se de pe o stâncă, în California.

Vineri, femeia a fost găsită de câțiva excursioniști care au alertat autoritățile. În tot acest timp, femeia a fost conștientă, suferind doar o rană la umăr, scrie CNN.

În momentul în care salvatorii a ajuns la ea, victima le-a povestit care au fost circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Șoferița voia să evite un animal aflat pe autostrada și a tras prea tare de volan.

Citește și
cutremur in Mexic - 4
Cutremur de 7,1 în Mexic. Trei zile de doliu național și stare de dezastru, decretate. Biserică prăbușită în timpul slujbei

Reprezentantul Poliției din Monterey a declarant, pentru BBC, că tânăra se poate considera foarte norocoasă că a supraviețuit unei asemenea căderi și s-a ales doar cu o rană superficială.

“Este un caz neașteptat. De regulă, astfel de incidente se sfârșesc tragic. În această situație, tânăra a supraviețuit nu numai căderii, ci și până au ajuns salvatorii la ea.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult