Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a scăpat un milionar câștigător la loto de acuzația că ar fi violat două copile

Un juriu din Țara Galilor a decis în mai puțin de 3 ore că un milionar câștigător la loto este nevinovat de acuzațiile de viol pe care i le-au adus două femei după ce a constatat că bărbatul nici nu se afla la acea data în țară.

 

Edward Hughes Jones, în vârstă de 69 de ani, a câștigat la loto 8,2 milioane de lire sterline în 1999, dar cele două acuzații de viol au fost depuse în 2017, respectiv 2019 și vizau fapte care ar fi fost comise în anii '80, scrie Daily Mail.

Două femei au susținut că au fost violate pe când aveau mai puțin de 12 ani, în Cornwall și North Wales, dar nu au putut să spună aceste lucruri la acea vreme, încercând să le uite.

Presupusele victime au declarat că s-au simțit ”îngrozite”, ”murdare” și ”dezgustate” după ce ar fi fost abuzate și au încercat în tot acest timp să uite ce li s-a întâmplat.

Citește și
numere loto
Suma uriașă pe care a câștigat-o la loto, după ce a jucat cu numerele dintr-un răvaș

 

Mai are peste 4 milioane în conturi din marele câștig

 

Juriul alcătuit din șapte bărbați și cinci femei a aflat însă că bărbatul, fost inginer constructor, se afla în Germania la data când a fost acuzat că le-ar fi violat pe cele două femei.

Hughes Jones a spus tot timpul că femeile mint și au inventat aceste acuzații împotriva lui.

Așa se face că, după un proces care a durat doar 9 zile, juriului i-a luat mai puțin de 3 ore pentru a decide că bărbatul este nevinovat.

La mai bine de 20 de ani de când a câștigat marele pot la Loteria Națională, bărbatul mai are în conturi peste 4 milioane de lire sterline.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult