Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a scăpat de închisoare o polițistă, după ce o femeie încătușată a fost lovită de tren. Autospeciala era pe o cale ferată

O fostă polițistă din Colorado, SUA, care a închis o femeie încătușată în autospeciala lăsată pe o linie de tren, a scăpat de închisoare.

Jordan Steinke a fost condamnată la 30 de luni cu suspendare și 100 de zile de muncă în folosul comunității, fiind acuzată de periclitare și agresiune, în iulie, potrivit BBC.

Totul s-a întâmplat în iulie 2022, atunci când Steinke și un alt ofițer investigau un posibil incident rutier în care ar fi fost folosită și o armă.

Suspecta Yareni Rios-Gonzales a fost trasă pe dreapta, luată în custodie și pusă în mașina poliției care era parcată pe o linie de cale ferată.

Polițiștii verificau mașina suspectei, atunci când autospeciala a fost lovită de tren.

Citește și
avion prabusit torino
O fetiță de cinci ani a murit în accidentul aviatic din Torino. De ce s-ar fi prăbușit avionul militar

„Ce s-a întâmplat în noaptea aia m-a bântuit 364 de zile. Îmi amintesc plânsetele tale și țipetele tale. Îmi amintesc rugămințile tale să-ți spun cum te numești. Rugăciunile tale să rămâi trează. Nu m-am simțit niciodată atât de neajutorată. Nu te puteam scoate din mașină”, a spus polițista în timpul procesului.

Avocatul victimei a transmis că, deși viața ei s-a schimbat radical după ce a fost lovită de tren, Rios-Gonzalez regretă că Steinke și-a pierdut locul de muncă.

Judecătorul a declarat că plănuise să o trimită pe Steinke la închisoare ca să învețe că și polițiștii sunt trași la răspundere pentru greșelile lor.

Cu toate acestea, judecătorul s-a răzgândit când ambele părți au cerut o pedeapsă cu suspendare.

Al doilea polițist implicat, Pablo Vazquez, urmează să fie judecat anul acesta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult