Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit un tată erou să-și salveze fetița de la mușcătura unui șarpe brun. Ce a pățit bărbatul

Un tată erou a rememorat momentul disperat în care s-a aruncat între un șarpe maro veninos și fiica sa de doi ani.

Jake Coombe, din Tailem Bend, Australia, și-a salvat, luni, fiica de la mușcătura unuia dintre cei mai veninoși șerpi, dar a sfârșit prin a fi victima reptilei și a trebuit să fie transportat de urgență la spital.

Cei doi ajunseseră acasă dintr-o excursie, iar tatăl a început să își desfacă bagajele în timp ce fiica sa se juca pe hol.

Cu coada ochiului, el a observat că fetița a zărit ceva în ușa garajului și s-a dus să investigheze.

Micuța Alba descoperise un șarpe brun, o specie de șarpe foarte veninos a cărui mușcătură poate ucide copiii mici în doar câteva minute.

Citește și
Cobră
Ce faci în cazul în care te mușcă o cobră. Sfaturile specialiștilor

Rapid ca un fulger, curajosul tată s-a pus între șarpe și fiica sa, chiar în timp ce reptila se pregătea să o atace. Într-o fracțiune de secundă, șarpele l-a mușcat de picior, însă nu a eliberat venin.

Bărbatul, care a petrecut o noapte întreagă în spital, a spus că se tot gândește la ce s-ar fi putut întâmpla cu fiica lui dacă ar fi sosit doar o secundă prea târziu.

„Mai bine eu decât ea, asta e sigur”, a spus tatăl, scrie Daily Mail.

Locuitorii din Tailem Bend au fost avertizați recent de serviciile de urgență, să fie foarte atenți când vine vorba de șerpii din această specie, mai ales dacă călătoresc în zonele unde se află habitatul lor natural.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult