Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit un bărbat să salveze viața unor înotători. A filmat cu drona momentul în care un rechin le dădea târcoale VIDEO

Un bărbat a reușit să salveze viața unor întotători, după ce a observat prezența unui rechin în apă, în timp ce filma peisajul din zonă cu o dronă.

Fotograf și videograf, David Alphonso era ocupat să filmeze fauna sălbatică de pe plaja Meelup din Australia de Vest când a observat o umbră a unei creaturi imense în apă, scrie LAD Bible.

 

Recunoscând forma ciudată și realizând că viețile oamenilor ar putea fi în joc, Alphonso a intrat în acțiune, și a sunat-o pe Facetime pe soția lui, care se afla la plajă în acel moment, împreună cu copilul lor de doi ani, Sonny. Plaja a fost evacuată ca măsură de siguranță până când un elicopter a sosit și a evaluat locul. Întregul eveniment s-ar fi putu termina dezastruos dacă bărbatul nu ar fi filmat cu drona în acel moment. „Am văzut acești rechini – posibil mare balenier alb sau de bronz – la doar 10 metri de înotători și la 6 metri de țărm. Conturul era inconfundabil”, a spus Alphonso. Rechinul a fost confirmat ulterior ca fiind un rechin balenier de bronz, o rudă mai puțin cunoscută a marelui alb. Alphonso este un mare iubitor de natură care face scufundări și filmează cu drona frumusețea vieții sălbatice din Australia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult