Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit să scape cu viață o femeie după ce a fost răstignită de fostul iubit. I-a bătut palmele în cuie apoi i-a dat foc

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost răstignită de fostul iubit, apoi incendiată după ce l-a anunțat că vrea să pună capăt relației cu el.  

Oksana Kuzmenko, în vârstă de 40 de ani, a fost mai întâi răstignită, apoi i-au fost bătute cuie în palmă de către fostul ei iubit, sudorul Oleg Shchegolikhin, în vârstă de 32 de ani, scrie The Sun.

Individul a turnat benzină peste ea și i-a dat foc în atelierul de reparații auto unde lucra, apoi a stins flăcările, potrivit probelor poliției din orașul rus Ekaterinburg.

După aceea, Oleg i-a ordonat să îl ducă cu mașina în orașul Asbest, pe motiv că o va ucide și că îi va ascunde cadavrul pe drum, într-o pădure.

Cu toate acestea, Oksana a luat decizia incredibil de curajoasă de a se izbi în mod deliberat cu mașina de un alt vehicul, un act care i-a salvat viața.

Citește și
politie sarajevo
Crimă în stil mafiot pe o stradă din Sarajevo. Un individ pe o bicicletă a ucis un traficant de droguri și a rănit un altul

Fostul ei iubit a fugit din mașină și a reușit să fugă până la sosirea poliției.

Traumatizată, Oksana a povestit poliției despre chinul prin care a trecut.

Poliția a găsit-o într-o „stare teribilă”.

Femeia a suferit arsuri grave la nivelul membrelor superioare, tractului respirator superior, gâtului, feței, și feselor.

Oksana avea, de asemenea, răni provocate de cuie la nivelul membrelor și a internată la terapie intensivă în stare gravă.

Shchegolikhin a fost reținut ulterior de poliție și se află acum în arest.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult