Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit să scape cu viață o fată după ce părul ei a fost prins într-o roată panoramică | VIDEO

O fată a scăpat cu viață după ce părul ei a rămas blocat într-o roată panoramică. Salvatorii chemați la fața locului i-au venit în ajutor și au reușit să o elibereze la timp.  

O simplă plimbare într-un parc de distracții era să se transforme într-o adevărată tragedie, la un târg local desfășurat în orașul Khambhalia din Dwarka, Gujarat, conform unui videoclip postat pe Instagram, scrie Times of India.

În videoclip, se pot vedea bărbați urcând pe o roată panoramică uriașă care a fost oprită pentru a salva o fată, al cărei păr rămăsese prins în mașinărie. Aceștia au folosit un cuțit pentru a tăia părul lung al fetei.

Mulțimea care venise la târg pentru a se bucura de festivități s-a adunat la locul incidentului și a urmărit șocată misiunea de salvare. Unii au scos telefoanele pentru a filma acest incident.

Citește și
parc de distractii
Momentul în care o platformă de sărituri se prăbușește într-un parc de distracții. Cel puțin 7 persoane au fost rănite. VIDEO

Videoclipul, postat pe 21 septembrie, a devenit viral.

„Părul nu ar trebui lăsat liber când te afli pe o roată panoramică, pentru că atunci când roata face o mișcare bruscă, vântul împrăștie părul și acesta se poate prinde oriunde”, a comentat un utilizator.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult